Anbefaling!

(Linkene fungerer ikke her, men copy past - så ordner det seg!)

Line Konstali er en god venninne av meg. Hun gir meg forståelse der ikke alle gjør det, hun støtter meg selv der jeg føler at jeg ikke fortjener det - men det er jo da jeg trenger det mest. Men hun er også grûnder av www.kreativmamma.no og forfatterdebutant med boken "Ikke bare mamma" som nå har kommet til forlaget og som kan bestilles fra http://www.kristians1.net/. MEN - hun har giveaway på bloggen sin nå, så alle som er interessert i å gjøre et kupp kan ta en titt på http://kreativskribent.blogspot.com/2009/10/den-kreative-skribenten-er-i-det.html :D Der skriver hun mye interessant om det å være kreativ skribent. Og når dere først er i slaget anbefaler jeg http://linepetrine.blogspot.com/ hvor hun skriver om linepetrinestiftelsen. Kjempe spennende!

Line er en dame jeg ser opp til og beundrer på så mange måter. Hun inspirer meg! Ta en titt - det anbefales på det varmeste <3

Én kommentar

Bente

21.okt.2009 kl.22:54

Men her var det jo en blogg med et "kjent" ansikt jo:)

Skriv en ny kommentar

meo

meo

21, Tønsberg

Jeg er alenemamma for en 3-åring, går på lærerhøgskolen og har alltid en haug med egne tanker og meninger om ting. Jeg skriver og snakker som regel rett fra hjertet, og de som kjenner meg vet at det er bare sånn jeg er ^^ Dette er meg :)

Kategorier

Arkiv

hits